Plugins

Plugin: Microblog Poster

Microblog Poster plugin

De WordPress plugin Microblog Poster zorgt voor meer bezoekers van uw website. Het publiceert nieuwsberichten, inclusief de daarbij behorende afbeeldingen automatisch op uw sociale media, zoals Twitter en Facebook. Daarbij wordt in het bericht op sociale media automatisch een link terug naar uw website  opgenomen. Dergelijke links bestaan doorgaans uit veel tekens. Dat gaat ten koste van de ruimte voor de inhoud op sociale media.. Microblog Poster heeft echter de mogelijkheid om een url-verkorter in te stellen, zoals die van Bitly of Google. Lange links worden door deze url-verkorter automatisch verkleind.
Microblog Poster is uit te breiden met add-ons die de functionaliteit vergroten. Met de Pro-versie wordt het aantal sociale media uitgebreid en is een dashboard bij elk bericht voor handen, waarin de publicatie-instellingen kunnen worden aangepast. Met de Enterprise-versie kunnen berichten ook handmatig worden geplaatst.
Er zijn natuurlijk nog veel meer plugins, die berichten automatisch plaatsen op sociale media.  Maar Microblog Poster is toch wel mijn favoriet. Meer weten? Ga dan naar de website van Efficient Scripts om de gratis versie te vergelijken met de Pro- en Enterpise-versie.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

GEDEELD